Boka föreläsare bland Sveriges talarelit - bara original, inga kopior.

Hos Talarmäklarna hittar du landets talarelit. Här bokar du de talare som är absolut populärast inom sitt område. Bokar du en föreläsning hos Talarmäklarna ska du alltid vara säker på att du får en erkänt duktig föreläsare som kan leva upp till era högt ställda förväntningar. Vi jobbar bara med de bästa. Bara med original och inte med kopior.

Vi finner rätt föreläsare till rätt uppdrag

Vi på Talarmäklarna har ett unikt kontaktnät och kan i dag erbjuda så gott som hela Sveriges talarelit från ett brett spektrum av ämnesområden. Vi har stor kunskap med många års branscherfarenhet och känner till varje talares unika styrkor. Oavsett om du söker en talare till en kick-off, ett kundevent, en konferens eller ett internt evenemang så hjälper vi dig att hitta exakt den person du söker.

Våra talarmäklare är din kvalitetsgaranti

När du kontaktar oss ska du vara säker på att du talar med en kunnig rådgivare som alltid gör sitt yttersta för att du ska få exakt den talare du behöver till ditt unika evenemang.  Vi kan med vår kompetens, branscherfarenhet och lyhördhet för dina behov skickligt lotsa dig genom urvalsprocessen så att du blir nöjd med ditt val. 

Läs mer om oss

Läs mer Stäng
Läs mer om Stäng

Hittar du inte det du söker?

Vi arbetar med fler personer än vad du hittar på vår hemsida. Vem är du nyfiken på?

Fyll i nedanstående formulär
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår