Anders Wiman

Anders Wiman, entreprenör, företagsledare och förälder tar oss med på en inspirerande och osannolik resa, där lusten och modet besegrar rädslan att misslyckas. Anders menar att nyckeln till framgången ligger i att utveckla kommunikationen mellan människor.

Anders startade som 18-åring sitt första företag i sin mors kök. Drygt 20 år senare var det företag Anders startade en av Europas mest välrenommerade ambulans-tillverkare. Anders bjuder generöst på sina egna framgångar och misslyckanden som entreprenör, ledare, förälder och människa.

Anders som föreläsare

Anders bjuder på annorlunda föreläsningar med högt tempo, mycket allvar, men också många skratt. Anders föreläsningar är alltid späckade med aktuella exempel, som man kan relatera till och känna igen sig i. Han tar åhörarna med på en resa där händelser, situationer och exempel ena stunden kommer från verkstadsgolvet eller Rikspolisstyrelsen för att i nästa stund landa i mötet mellan lärare och elever i skolans värld. Alltid med en sann humanistisk människosyn och medvetenhet om att kunskapen om mänskligt beteende är grunden för all utveckling.

Anders erfarenheter

Anders Wiman har en spännande historia och en mångfacetterad erfarenhet. Som ung rebell i Gästrikland byggde han upp sitt specialfordonsföretag från ingenting till närmare 100 anställda. På senare år har han bland annat varit projektledare för ett av det mest omfattande och publika trafiksäkerhetsprojekten i Sverige, med ansvar för utveckling och etablering av alla de "fartkameror" som räddar liv längs våra vägar. Till detta har Anders lagt en stor nyfikenhet, kunskapstörst och praktiskt utforskande av mänskligt beteende och personlig utveckling.

Föreläsningsområden:

  • Entreprenörskap
  • kreativitet
  • förändring
  • företagsutveckling
  • kommunikation
Referens

”Alla bär på en oändlig potential som de flesta av oss aldrig lär sig att förstå, än mindre använda”

Anders Wiman

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår