André Sturesson

André Sturesson driver Sveriges främsta podcast gällande stresshantering där syftet är att hjälpa individer förstå vad stress är och vad man kan göra åt det. Med stor expertis och kunskap i ämnet, blandat med underhållning och lärdomar inspirerar en André Sturesson föreläsning dig till förändring! 

André Sturesson föreläsning

André Sturessons föreläsningar består av en mix mellan forskning, högkvalitativ kunskap och underhållning som motiverar till förändring. Stress är ett ämne som vi alla berörs på ett eller annat sätt utav, antingen att vi själva utstår mycket stress i vardagen – eller någon närstående. Tillsammans med André Sturesson får ni mer kunskap om stress! 

 

Om André Sturesson

André Sturesson har läst en master i ekonomi vid Lunds universitet och en kandidat i kognitiv neurovetenskap med tillämpad positiv psykologi vid högskolan i Skövde. 2017 startade han podcasten Stresskolan, där han intervjuar framstående forskare och andra med kunskap om stress med syftet att sprida kunskapen vidare.

Föreläsningsområden:

  • Stress
  • stresshantering
  • forskning
  • hjärnan
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår