Andreas Carlsson

Andreas Carlsson är multikreatören som går sin egen väg och vågar sudda ut gränserna mellan musik, reklam, varumärkesbyggande och entreprenörskap. Under sina föreläsningar delar han också med sig av sina tankar om vardagen, kändisskapet, kärleken, framtiden och sin något ovanliga syn på livet.

Andreas älskar att inspirera och på många sätt går hans erfarenheter från musikens värld att applicera även i arbetslivet. Till exempel ska en poplåt förenkla ett budskap på tre minuter. Det kan du dra nytta av oavsett om du jobbar med reklam eller ska presentera en företagsidé. Andreas pratar även om det personliga varumärket och vikten av hur man förhåller sig till det.

Andreas föreläsning

Från idé till succé är Andreas Carlssons personliga och motiverande föreläsning för dig som vill förverkliga dina drömmar och göra dina idéer till en lönsam affär. Utifrån sina egna erfarenheter ger multikreatören Andreas Carlsson råd om hur du bygger ditt varumärke paketerar och pitchar din idé och dig själv på ett framgångsrikt sätt.

Varmt välkommen till en motivationsföreläsning där byggklossarna är drömmarnas vikt, handlingskraft, ambition, varumärkesbyggnad, entreprenörskap, marknadsföring, nätverkande, paketering och pitch. Andreas älskar att samla på spännande upplevelser och i sin föreläsning delar jag även med mig av mina egna livshistorier och tankar runt livet. Andreas guidar dig också åt rätt håll och tipsar om omvägar kring idétorka, ängslighet och negativa tankar.

Andreas erfarenheter

Andreas Carlsson slog igenom stort som person i Sverige i samband med hans medverkan i ”Idol”-juryn, där han tillsammans med Laila Bagge och Anders Bagge under tre år letade talanger. 2008 skrev han även vinnarlåten. Annars är det som låtskrivare han har gjort sitt namn. Idag kan man tydligt se att musiken blivit Andreas röda tråd genom livet. För utöver det uppenbara att skriva och producera musik har han startat skolor, skrivit musikal, släppt böcker och börjat föreläsa.

Föreläsningsområden:

  • Varumärkesbyggnad
  • entreprenörskap
  • marknadsföring
  • nätverkande
  • inspiration
Referens

”Med en fantastisk energi, glädje och en stor portion ödmjukhet lotsade Andreas oss genom sitt smått ofattbara liv och jag kände verkligen att ingenting är omöjligt om det finns en vilja.”

Telge Kraft

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår