Annette Lefterow

Annette Lefterow är en ledande expert inom hälsa och wellness med mer än 30 års erfarenhet. Utifrån sin stora kunskap talar hon om helhet, hälsa i vardagen och balans i livet. Med stor känsla, närvaro och brinnande intresse för sitt område delar hon med sig ur sin rika flora.

Det största hotet mot vår hälsa och friskvård är tidsbrist, likväl som brist på kunskap om egenvård som fungerar i vardagen. Det gäller att ta ansvar för sin fysiska, mentala och sociala hälsa och skapa rätt förutsättningar för hälsosamma rutiner som verkligen fungerar. Annette visar på fördelarna med att tradition möter innovation. Genom att förena traditionell hälsa i kombination med digital hälsa blir egenvården en naturlig del av livet, på jobbet och i vardagen.

Annettes föreläsning

Kom i livsbalans är ett inspirerande föredrag som bygger på Annettes hälsofilosofi och bok, Din guide till wellness. Här får deltagarna lära sig allt om egenvård i vardagen, wellness management och digital hälsa. Föredraget handlar om egenvård och förmåga att leda sig själv till bättre hälsa med hjälp av rätt kunskap. Deltagarna får inspiration, tips och motivation att planera och genomföra hälsosamma insatser för sig själva och andra enligt Lefterow-metoden som förenar yoga, pilates, meditation, ayurveda, träning, mat, spa och dans. Ett föredrag om wellness aktiverar kropp, tanke och själ med kunskap som berikar, energi som förnyar och skratt som varar länge. Annette kan även anlitas för att ge er en kort "energipaus" där hon kommer in och under 5-15 minuter kickar igång deltagarnas energier.

Annettes erfarenheter

Annette Lefterow är en ledande expert inom hälsa och wellness med mer än 30 års erfarenhet. Hon har gett ut flertalet böcker och träningsfilmer samt utvecklat många populära träningskoncept, som t.ex. Yogalates, Footballates och Junioryoga. Hon har under åren utvecklat en egen hälsofilosofi, Lefterow-metoden, som förenar yoga, pilates, meditation, träning, mat, ayurveda, spa och dans. På hennes digitala hälsoplattform, Lefterow.com, finns ett stort utbud av digital hälsa, e-kurser, webinars och medlemskap för privatpersoner och företag. Annette Lefterow är just nu aktuell med sin nya bok, Din guide till wellness.

Föreläsningsområden:

  • Hälsa
  • wellness
  • friskvård
  • egenvård
  • träning
  • kost
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår