Annika Dopping

Annika Dopping är en kommunikatör ut i fingerspetsarna. Hon älskar att locka fram, klargöra och förmedla budskap, brygga över kunskapsglapp och underlätta mänskliga möten.

Annika är en erfaren TV– och filmproducent, moderator, föreläsare, skribent, konceptutvecklare och kommunikationskonsult, som alltid gått sin egen väg. Hon agerar inifrån och ut baserat på en stark värdegrund och är specialiserad på hållbarhet och socialt ansvar i alla former, framför allt inom hälsa, miljö, ledarskap och mänskliga frågor.

Som föreläsare är Annika Doppings röda tråd att öka publikens beredskap för oförutsedda händelser eller stärka deras motståndskraft mot inre och yttre påfrestningar. Hon älskar att stimulera mänsklig tillväxt och utveckling genom att väcka insikter, skapa igenkänning, bygga på självtillit och skapa en känsla av sammanhang. I såväl mindre som större grupper interagerar hon med publiken och skapar trygga forum för dialog och erfarenhetsutbyte.

En av hennes favoritföreläsningar är ”Doppings styrkedroppar à la 2013” där du får nycklar till ett rikare, sannare och mer autentiskt liv. Du får verktyg för att ta ett ökat personligt ansvar och nå ökad självkännedom. Annika delar generöst med sig av ”highlights” från sitt rika liv med starka möten som påverkat många djupt och lockar fram det bästa hos oss.

Ett annat av Annikas föreläsningsteman är ”Stålmannen och Törnrosa i våra hjärtan”, där hon på ett varmt, underhållande och klargörande sätt tydliggör könstypiska skillnader på viktiga arbetsområden som förhandlingsteknik, riskbedömning, gruppdynamik, ledarskap, språkanvändning och konflikter.

Annika har en gedigen bakgrund som programchef och programledare. Idag driver hon det egna produktionsbolaget Annika Dopping AB. Bland Annika Doppings TV-produktioner märks ”Doppings Styrkedroppar”, ”Stålmannen och Törnrosa”, ”Psykopaterna mitt ibland oss”, ”Tre vise män”, ”Ett rikare liv”, och ett 100-tal ytterligare TV-program. Vidare har hon intervjuat kända personligheter som Bill Clinton, Kung Carl-Gustaf och Drottning Silvia, Dalai Lama, Ingvar Kamprad m fl. politiska ledare, ministrar, företagsledare, forskare och författare.

Föreläsningsområden:

  • Inspiration
  • motivation
  • peronlig utveckling
  • kommunikation
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår