Antoni Lacinai

Vill du bli en framgångsrik kommunikatör och ledare? Med Antoni Lacinais konkreta och tydliga hjälpmedel har du alla verktyg för att lyckas. Antoni erbjuder allt från kortare föreläsningar till hela utbildningspaket, som han gärna skräddarsyr för ditt eller ert företags behov.

Antoni är en engagerande och motiverande föreläsare och utbildare. Han lever verkligen som han lär och är själv fenomenal på att kommunicera och föreläsa. Antoni vet vad som behövs för att sätta mål – och verkligen lyckas nå dem!

Antoni skräddarsyr gärna sina föreläsningar utifrån era önskemål. Några exempel på föreläsningsrubriker är:

 • Sluta hålla presentationer – börja ge
  Hur du förbereder och ger övertygande presentationer. Här får du insikterna.
 • Framgångsrika kundsamtal
  Hur ska du som träffar kunder i arbetet ska göra för att få till ett riktigt bra samtal. Här får du tipsen.
 • Sätt mål! Nå mål!
  Hur sätter vi mål som får oss att prestera bättre? Hur gör vi målen riktigt motiverande? Här får du nycklarna.

Antonis erfarenheter

Antoni har jobbat med försäljning och marknadsföring sedan 1990, både som chef och i andra roller. Under åren har han byggt på sin kompetens med en mängd utbildningar inom ledarskap och kommunikation. Som föreläsare och utbildare har han haft uppdrag för bland annat Ericsson, Svenska Foder och Svenskt Näringsliv. Antoni har också skrivit flera böcker om kommunikation och motivation.

Föreläsningsområden:

 • Kommunikation
 • motivation och ledarskap.
Referens

”Jag är otroligt nöjd med att vi kan få ha Antoni som föreläsare på vår utbildning inom möten och events. Antoni får väldigt bra betyg i våra utvärderingar som de studerande gör.”

Chris Jolly
Travel Education Centre

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår