Ari Riabacke

Ari Riabackes inspirerande föreläsningar har förändrat enskilda människors liv och ökat otaliga organisationers lönsamhet. Han talar om hur vi kan leda oss själva och andra i en snabbt föränderlig värld, om vikten att vara sig själv och att våga mer för att nå uppsatta mål – i livet och på jobbet.

Hans tankeväckande, omtumlande och personliga spaningar om att ”göra det man kan, med det man har, där man är” har fått många att inse att mycket mer än man tror är möjligt – om vi väljer att ta eget ansvar och går emot rädslan att misslyckas. Ari kommer garanterat att injicera era hjärnor med nya idéer om hur ni ska få saker och ting gjorda och hur ni ska våga agera även fast ni inte är riktigt säkra.

Ari som föreläsare

Ari roar och berör i samma andetag och att lyssna på honom är som att se en bra film som väcker tankar för lång tid framöver - en film som har förändrat enskilda människors liv och ökat otaliga organisationers lönsamhet. Hans föreläsningar fungerar lika bra på kick-off, kundmöte, personalkonferens som på högsta chefsnivå. Alltid skräddarsytt, alltid anpassat utifrån situation och önskemål.

Aris erfarenheter

Ari arbetar idag som mentor åt chefer som driver förändring och som rådgivare åt ledningsgrupper. Han är i Dagens Industri rankad topp tre bland na¨ringslivstalarna i Sverige, nominerad till Stora Talarpriset och av Speakersforum nominerad till International Guest Speaker of the year. Ari är Fil. Dr. i Beslutsfattande, Civ. Ek och Ek. Mag. i Organisation & Ledarskap och sedan 1999 medlem i Decide Research Group vid Stockholms Universitet.

Föreläsningsområden:

  • Ledarskap
  • Personligt ledarskap
  • Motivation
  • Inspiration
  • Förändring
  • Framtid
  • Mod
Referens

”Att lyssna på Ari är oerhört spännande, lärorikt och inte minst underhållande och precis som en bra film väcker det nya tankar för lång tid framöver.”

Ursula Tengelin,
Generalsekreterare Cancerfonden 2003-2011

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår