Aron Anderson

Aron Anderson är äventyraren, föreläsaren och inspiratören som inte räds hinder och utmaningar. Han föreläser om mål, motivation, teamwork och drivkraft.

När Aron var nio år gammal opererades han för cancer och hamnade i rullstol. Han tog tidigt ett beslut att inte låta rullstolen stoppa honom utan istället se vilka möjligheter den kunde ge honom. Sedan det beslutet har Aron bland annat varit med på fyra Paralympics i tre olika sporter, åkt Vasaloppet sittandes, cyklat armcykel till Paris och som första person någonsin i rullstol bestigit Kebnekaise. Som om det inte var nog har han även simmat över Ålands hav med bara armarna och kört en Svensk klassiker på under 24 timmar.

Aron som föreläsare

Under en föreläsning med Aron får du som åhörare hänga med i hans rafflande berättelse om att vända motgångar till framgångar. Förutom hans gripande historia får publiken även ta del av hans bästa framgångsstrategier för att nå oanade höjder och hur man tillsammans kan tänka/jobba för att våga ta sig an och nå riktigt stora mål. Mental inställning är något som Aron lägger stor vikt vid. Vi alla har olika förutsättningar för att lyckas i livet men till sist kommer det vara inställningen som avgör vilka som blir vinnare i längden. Arons föreläsning är en riktig inspirationsboost som pendlar mellan gapskratt och allvar utan att lämna någon i publiken oberörd.

Arons erfarenheter

När Aron inte är ute på äventyr är han även en mycket uppskattad föreläsare. Med över 100 föreläsningsuppdrag per år är Aron en flitigt anlitad föreläsare av några av Sveriges största och mest framgångsrika företag som vill maximera sin potential. Sommaren 2015 hamnade Aron på 8:e plats på Nyheter24 lista över Sveriges 100 mäktigaste unga. Aron brinner för att hjälpa andra genom sitt välgörenhetsarbete som ambassadör för Barncancerfonden.

Föreläsningsområden:

  • Teamwork
  • motivation
  • mål
  • framgång
  • möjligheter
  • perspektiv
Referens

”Arons historia skapar inte bara eftertanke och perspektiv. Med stor inlevelse och värme får han dina egna utmaningar att kännas obetydliga och ger dig motivation och verktyg för att nå dina egna mål. Aron lämnade ingen oberörd.”

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår