Åsa Lindell

Åsa Lindell är mötesevangelisten, förändringsledaren, moderatorn, coachen och föreläsaren som brinner för att effektivisera dina möten.

I snitt tillbringar vi 30 procent av vår arbetstid i möten. Enligt undersökningen MQI (Meeting Quality Index) upplevs 50 procent av mötestiden som ineffektiv. Att förbättra möteskulturen medför snabbt stora positiva effekter för både individ och organisation. Mötestiden, stressen och frustrationen minskar samtidigt som effektiviteten och delaktigheten ökar. Och kanske bäst av allt; en bättre möteskultur bidrar till att vi enklare når våra mål!

Åsa som föreläsare

Genom humor, engagemang och konkreta exempel inspirerar Åsa åhörarna att gå hem och skapa bättre möten. Hon föreläser bland annat om möten i en föränderlig värld, där globalisering, digitalisering, ökat förändringstryck och värdestyrdra organisationer påverkar vårt sätt att mötas. Åsa är alltid närvarande, lyhörd och hon har en stor portion energi. Hon blandar effektivt sin erfarenhet från stora bolag och offentlig verksamhet med erfarenheten som moderator, förändringsledare och coach. Hon passar lika bra på stora scener och i mindre möten. 

Åsas erfarenheter

Åsa Lindell är mötesevangelist, förändringsledare, moderator, coach och föreläsare. Hon jobbar som rådgivare och utbildare inom möteskultur och leder alla typer av möten, från stora konferenser till ledningsgrupper och kick-offer. Åsa har en bakgrund som organisationskonsult och kommunikationsdirektör i stora bolag som Schenker, Stena Line och Lindex och har varit verksam som chef inom Styrelseakademien och Företagarna. Hon samverkar med Lorensbergs organisationskonsulter och EGN, Executive Global Network som facilitator och mötesledare.

Föreläsningsområden:

  • Kommunikation
  • möteskultur
  • mötesledning
  • bemötande
  • grupp/ledarutveckling
Referens

“Samarbetet fungerade strålande. Workshopen och dagen gav oss mycket energi och många medarbetare har i efterhand och tackat för en jättebra dag”

Shemina Ladhani Chouhan,
Meeting Manager,
Inter IKEA Centre Group

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår