Barbro Fällman

Barbro Fällman är en av Sveriges främsta experter inom området retorik och kommunikation. Hon anlitas ofta som språkexpert av radio och TV för att analysera tal som hålls av kända politiker.

Med många användbara och praktiska tips samt underhållande exempel kommer Barbro Fällman att fånga er uppmärksamhet så att ni får en snabblektion i antikens retoriska historia. Barbro föreläser bl.a. om vad som avgör om du når fram med ditt budskap, hur du anpassar din kommunikation till mottagaren och vilka genvägar som finns för att nå framgång som talare?

Barbro Fällman är fd lektor och språkforskare med specialkunskaper i ämnena retorik, pedagogik, franska, italienska och engelska. Barbro har skrivit böckerna: Mind and Heart, Ignition, Tala och engagera, Talking to Inspire, Klartext, Rätt sagt på rätt sätt och Konsten att hålla tal.

Föreläsningsområden:

  • Presentationsteknik
  • retorik
  • kommunikation
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår