Birgitta Sjöstrand

Birgitta Sjöstrands föreläsningar om ledarskap, förändring och att bryta mönster inspirerar till eftertanke och ger verktyg att använda direkt, både på det personliga planet och på jobbet.

Vill du kunna motivera vem som helst? Birgitta är experten du vill lyssna på! Birgitta knyter samman det personliga ledarskapet med att leda andra och kommunicera på ett effektivt och respektfullt sätt för att öka motivation, effektivitet, lönsamhet och arbetsglädje. Med värme och ett starkt människointresse inspirerar hon till mod, att skaffa hjälpande övertygelser, att hitta livsglöden och att kasta bort gnäll- och offerkoftan.

Birgitta som föreläsare

Birgitta pratar om motivation, ledarskap och mod. Hon väver samman historier och verktyg så åhörarna får en direkt koppling till hur de kan använda sig av tips och verktyg direkt och få bra resultat. Många som lyssnat på Birgitta ändrar sina övertygelser om vad som är möjligt och återkommer med feedback på sin nya inre styrka.

Birgittas erfarenheter

Birgitta har drivit utbildningsföretag sen 2003 då hon blev utbildad mental tränare. Sedan dess har hon utbildat, föreläst och coachat inom näringsliv och idrott och för att hålla sig själv i spjutspetsen vidareutbildar hon sig själv hela tiden inom ledarskap och kommunikation. Birgitta är en av Sveriges ledande experter på motivationens språk- och beteendemönster. Kunderna som anlitar Birgitta är från alla branscher och storlekar. Hennes bakgrund är inom finansbranschen och hon har bott utomlands i 14 år och föreläser och håller utbildningar lika gärna på engelska.

Föreläsningsområden:

  • Ledarskap
  • förändring
  • motivation
  • personligt ledarskap
  • bryta mönster
Referens

"100 ledare på LRF Konsult fick förmånen att lyssna på Birgitta sista dagen på konferensen. Vi fick lära oss om motivationsskapande och hur vi får med oss personalen i förändringsarbetet. Tack för bra tips och en härlig avslutning på konferensen."

LRF Konsult

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår