Bo Yxe

En konflikt är ofta skrämmande, men kan vara första steget mot något bra. En föreläsning med Bo Yxe ger dig praktiska verktyg att använda direkt.

Våga möta konflikten, våga se förbi den, våga hantera den och våga dra nytta av den! Konflikter kan göra ont och handlar ofta om rädsla, makt och okunskap, men även om bristen på förståelse för sina egna och andras egentliga behov. Vinsterna med Bos föreläsning är många. Du får bl.a. större trygghet i det konfliktfyllda mötet, förmåga att styra och hantera det ”jobbiga” och ökad förståelse.

Bo är en professionell föreläsare med stor erfarenhet av att hantera olika typer av konflikter, enskilt och i grupp, från olika typer av uppdrag både nationellt och internationellt. I samarbete med Arbetsförmedlingen har han t.ex. framgångsrikt utfört workshops i ämnet konflikthantering och kommunikation för långtidsarbetslösa med olika kulturella bakgrunder. Han har arbetat som kursledare och coach med gott resultat och anlitas som senior rådgivare och konflikthanterare åt ett av de stora energibolagen.

Bo har 30 års nationell och internationell erfarenhet av olika ledande chefsroller, förändringsledare och projektledare. Han har utfört 1000-tals informationsmöten och presentationer i skiftande miljöer, ämnen och länder. Ofta i samband med känsliga förhandlingar under stor press. Under senare år har han även framgångsrikt tränat företagsledare, säljchefer, säljgrupper, butikschefer och kommuner.


Föreläsningsområden:

  • Förändring
  • konflikthantering
  • kommunikation
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår