Cecilia Lind

Cecilia Lind brinner för att hjälpa dig att återfinna passionen, livsgnistan och en ny inriktning när vardagen känns hopplös. Att tvingas ge upp sin passion men kämpa sig tillbaka till livsgnistan är något som f.d. dansaren och artisten Cecilia Lind upplevt.

I sina föreläsningar använder hon sin historia som exempel på att det är möjligt att åter hitta sin styrka. Att fokusera på det som tar en ”framåt” och att fortsätta gå när livet känns som jobbigast är extremt viktigt. Även när ”framåt” visar sig vara ”åt sidan” och känns åt ”fel håll”. Det vet Cecilia av egen erfarenhet. Den väg som känns annorlunda och fel kan visa sig vara extremt rätt till slut. Cecilia har i sina olika roller som sjukgymnast, laserterapeut och författare hjälpt ett stort antal personer till bättre hälsa och välmående.

Cecilias föreläsningar

I sina föreläsningar kombinerar Cecilia sin egen erfarenhet med teorier och idéer som hjälper åhörarna att få perspektiv på tillvaron. Hon brinner för att hjälpa människor återfinna passionen, livsgnistan och en ny inriktning när man kört fast. Cecilia gick från smärtpatient till vårdgivare då hon tvingades ge upp identiteten som dansare på grund av svår ryggvärk. Efter 20 smärtsamma år lyckades hon genom envishet, stark vilja och hårt jobb hitta såväl vägen tillbaka som styrkan och sin nya livsuppgift – att inspirera andra till att hitta helheten och vända på en negativ livstrend.

Cecilias erfarenheter

Cecilia har en bakgrund som dansare och artist men är numera leg. sjukgymnast, författare och föreläsare med ett särskilt intresse för smärta och lindring av densamma. Intresset kommer av att hon själv under 20 år var smärtpatient, där vården inte lyckades diagnosticera eller hjälpa henne rätt. Till slut hittade hon ett förhållningssätt och metoder som inte bara kunde hjälpa henne själv utan även andra i hennes situation. Hon är idag fri från sina tidigare smärtor och behandlar, föreläser och inspirerar andra att ta sig till en ljusare tillvaro.

Föreläsningsområden:

  • Inspiration
  • motivation
  • välmående
  • hälsa
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår