Charlotte Hågård

Charlotte är en av Sveriges mest välrenommerade karriärexperter och coacher samt grundare av Newstart sedan 25 år tillbaka. Som pionjär inom sitt område har hon fått många efterföljare och är högt uppskattad och anlitad av företag, organisationer, nätverk, media och privatpersoner.

Hennes expertis är karriär- och talangfrågor, ledar- och individutveckling, förändringsprocesser, Personal & Employer Branding och LinkedIn. Hennes förmåga att inspirera och ta fram varje individs unika talanger och färdigheter utvecklade hon tidigt i livet. Bakom denna talang ligger många år av egen forskning och gedigna erfarenheter som har förändrat många människors liv. På en arbetsmarknad i stark förändring lär hon ut hur företag, anställda och privatpersoner ska bygga sina varumärken för att bli framgångsrika och nå sina mål.

Charlottes föreläsningar

Som författare till sju karriärböcker vet Charlotte vad hon pratar om. Charlotte är en underhållande och inspirerande talare som hållit bejublade föreläsningar om bland annat talanger. Hennes personlighet och inspirerande sätt gör att du trollbinds och bara vill veta mer. Under åren har hon mött, väglett, föreläst och utbildat tiotusentals chefer, medarbetare, rådvilla jobbsökare, karriärbytare och studenter till ett inspirerande och utvecklande arbetsliv.

Charlottes erfarenheter

Flera av Charlottes böcker har blivit bästsäljare, som till exempel ”CV-boken” och ”Alla har talang”. Hennes nya karriärbibel – ”Stick ut på LinkedIn! Så blir du framgångsrik”, gavs ut i mars 2016. Sin kunskap delar hon idag med sig av till näringslivet, universitet, fackförbund, Folkuniversitetet med flera. Charlotte har bland annat varit krönikör i DN, karriärexpert i TV4, medverkat i radio och är regelbundet intervjuad i BBC och många svenska tidningar.

Föreläsningsområden:

  • Ledarskap
  • karriär
  • personligt varumärke
  • förändring
Referens

"Charlotte har en fantastisk passion att dela med sig och lära ut, allt för att stödja andra att bli allt de är. En stor inspiratör!"

Linn Bekkevik,
CEO & Founder,
Cominvision Foundation

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår