Charlotte Signahl 

Charlotte föreläser med lika stor faktakunskap som humor inom ett område de flesta bävar inför. Detta har gjort föreläsningen ”Mångfald – besvärligt härligt!” till en succé.

Får man skratta åt rasister? Vad är egentligen jämställdhet? Hur sitter folk i rullstol, är man bunden eller buren? Vad har HBT med jobbet att göra? Är religion en aktuell fråga? Är mångfald en rättighetsfråga eller lönsamhetsfråga? Är det skillnad på att bemötas och mötas? ”Annan” etnisk bakgrund – annan än vad? Charlotte föreläser om mångfald, maktteorier, mänskliga rättigheter, motivation, jämställdhet och bemötande.

Mångfald är besvärligt men härligt och kan dessutom vara lönsamt för företagen. Den största mångfalden finns kanske kring definitionen av ordet mångfald. Vad menar vi egentligen med mångfald och framför allt, om det nu är så viktigt, hur gör man?

Genom att dela med sig av sina erfarenheter och backa upp med forskning ger Charlottes föreläsningar en förståelse för möten mellan människor. Föreläsningen blandar lite fakta, lite historia och många funderingar. Charlotte lyckas genom sin humor göra ett ibland tungt och svårt ämne roligt och intressant. Hon vågar vara lite tuff och sticka ut hakan. Diskriminering är inte okej och Charlotte kan med humor och kärlek förmedla att ansvaret ligger på oss alla.Föreläsningsområden:

  • Kulturella skillnader
  • mångfald
  • jämställdhet
  • bemötande
  • maktteorier
  • mänskliga rättigheter
  • motivation
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår