Christer Olsson

Christer Olsson är fiskarsonen från Öckerö som gjorde sunt förnuft till affärsidé. Han är i dag en av Nordens mest omtalade och eftertraktade organisationsföreläsare. Christer hjälper er genom att visa hur man går från att veta till att verkligen göra.

Vi vet mycket och information finns det gott om i dag, så vi behöver inte ytterligare input. Det vi behöver är att veta hur vi ska göra för att omvandla all information till nya tankesätt och metoder som faktiskt får saker att hända. Christer Olsson är expert på just detta. Han är känd för att skickligt kunna förmedla abstrakta och komplexa saker på ett sätt som alla kan ta till sig och som ger konkret nytta i praktiken.

Christer har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor, på ett sätt som inspirerar, manar till eftertanke, och inte minst till handling. Han är dessutom en talare och föredragshållare som verkligen både äger scenen och är närvarande. Vill du få hela organisationen på fötter finns det knappast någon som gör det bättre än Christer Olsson.

Christer arbetar med att identifiera och utveckla individers och gruppers förmågor. Han brinner för att hjälpa människor att i större utsträckning nyttja sin potential. Hans ambition är att så tankefrön, så att du som åhörare ska gå från att "veta" till att "göra".

Christer föreläser med energi och entusiasm. Han är även författare till de tre böckerna ”Vart är du på väg- och vill du dit?”, ”Du läcker vad du tänker” och "Du lever så länge du lär".

 

 


 

Föreläsningsområden:

  • Affärsmannaskap
  • företagskultur
  • förändringsprocesser
  • grupputveckling
  • ledarskap
  • organisationsutveckling
  • personlig utveckling
Referens

"Christer Olsson är Sveriges bästa föreläsare och inspiratör, varje gång jag lyssnar på honom får jag med mig nya
idéer och tankar om hur jag skall vidareutveckla mitt ledarskap och min organisation."

Christer Trägårdh
Head of Swedish Banking
Swedbank AB

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår