Christian Wass

Få en inspirationsboost utöver det vanliga!  Med konkreta och mellanmänskliga verktyg inspirerar Christian alla att bli bättre på att hantera förändringar. Och han vet vad han pratar om.

För 20 år sedan dök han från en badbrygga, skadade nacken och är sedan dess förlamad från bröstet och nedåt samt delvis i armarna. En stor förändring för en 20-årig kille på väg ut i vuxenlivet. Att vi människor är kapabla att hantera väldigt stora förändringar är Christian ett inspirerande bevis på då han efter olyckan utbildade sig till civilekonom, har jobbat som aktiemäklare och numera lever familjeliv med fru och barn.

Christian väver samman exempel från både arbetsliv och privatliv för att belysa förändringsprocesser och ger konkreta verktyg för hur de kan hanteras. Den som är förändringsberedd och har en öppen attityd är väl rustad för det mesta livet kan erbjuda, både hemma och på arbetsplatsen.

Christian levererar alltid dynamiska föreläsningar, där han blandar humor, värme och allvar. Han lämnar ingen oberörd och passar in i en mängd olika sammanhang. Något som nomineringen till Stora Talarpriset 2012 är ett otvivelaktigt bevis för.

Föreläsningsområden:

  • Förändring
  • inspiration
  • motivation
  • attityder
  • bemötande
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår