Christina Stielli

Christina Stielli är en bästsäljande författare och en väl anlitad föreläsare. Hon förespråkar arbetsglädje, att medarbetarnas hälsa påverkar företagen och vikten av att ta ansvar över sin egen lycka.

Christina är succéförfattaren som publicerat både skönlitterära verk och nyttig facklitteratur. Hon lägger stor vikt vid den egna individens valmöjligheter för att förhålla sig till situationer som uppstår i livet, vare sig det är privat eller på arbetet. Hon menar att vi är skyldiga att ta det ansvar vi faktiskt har mot oss själva och gentemot varandra. Och allting blir mer trivsamt om vi kan lära oss att ha roligt på resan!

Christina som föreläsare

Christina Stielli föreläser med humor, blandat med djupaste allvar. Hennes föreläsningar tar sitt avstamp i den spännande lyckoforskningen och hon förespråkar medarbetarnas välmående som företagens viktigaste konkurrensmedel. Christina skräddarsyr alltid sina föreläsningar utifrån era önskemål och behov. Exempel på föreläsningsrubriker är:

  • Arbetsglädje - JA tack! En föreläsning som lyfter, inspirerar och konkretiserar, som tar upp vikten av att ta ansvar för vem jag vill vara på min arbetsplats.
  • Varför är inte alla andra normala som jag? En föreläsning med inspiration och verktyg för ett ännu bättre medarbetarskap.
  • Trygg i förändring! En föreläsning som ger checklistan på hur jag tränar bort min oro och handskas med problem.

Christinas erfarenheter

Christina Stielli har arbetat med utbildning och föreläsningar i mer än 15 års tid. Hon har erfarenhet som chef med personalansvar inom en rad olika branscher med höga krav på kreativitet, stresshantering, service och förändringsvilja. Det har gett henne bred erfarenhet och förmåga att se kund- och affärsnytta på ett annorlunda sätt.

Föreläsningsområden:

  • Arbetsglädje
  • förändring
  • ledarskap
  • medarbetarskap
Referens

”Christina, jag är så otroligt glad att jag anlitade dig. Det här var på pricken. Jag har fått fantastiskt positiv återkoppling på ditt bidrag och på dagen som helhet från medarbetarna.”

Jan Amnebjer, Skatteverket

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår