Clas Malmström

Clas Malmström är läkaren som specialiserat sig på positiv stress och dess kopplingar till prestationsförmåga och god hälsa. Clas stolthet som professionell föreläsare bygger på hans förmåga att prata om det som är viktigt, utmana åhörarna på ett konstruktivt sätt och ge dem aha-upplevelser som leder till bestående beteendeförändringar.

Clas är företagsläkaren, psykiatern, beteendeterapeuten och tidigare stressforskaren vid Karolinska Institutet som uppmärksammats för sitt arbete med prestationshöjande program både på individ- och organisationsnivå och för sitt sätt att offensivt arbeta med utveckling av den psykosociala arbetsmiljön. Clas har under senare år kommit att intressera sig särskilt för synergier mellan ledarskapet och medarbetarskapet och han kallas av många kunder för ”arbetsglädjedoktorn”.

Clas föreläsningar blir bejublade tillställningar som ger åhörarna massor av positiv energi och inspiration till ett bättre liv både privat och professionellt. Han är en estradör av stora mått och lämnar ingen oberörd med sitt engagemang och sin djupa kompetens. Clas sätter sig alltid in i åhörarnas aktuella situation och kan konsten att kommunicera med all typ av publik. Han kan ena dagen trollbinda ett fullsatt Folkets Hus och nästa dag vägleda en ledningsgrupp genom en stringent workshop.

Föreläsningsområden:

  • Prestation
  • hälsa & friskvård
  • stresshantering
  • arbetsmiljö
  • arbetsglädje
  • medarbetarskap
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår