Colin Moon

Colin Moon har de senaste 20 åren lagt fullt fokus på att lära känna skandinaverna. Han är kommunikationsexpert och författare och en av Sveriges mest anlitade föreläsare. Han talar om förståelse, om kulturkrockar och om global affärskommunikation.

Ska man förstå andra kulturer i det globala samarbetet, måste man först förstå sig själv. Kulturella skillnader innebär alltid en extra utmaning i det internationella affärslivet. En förutsättning för att internationella team och affärer ska fungera effektivt är att alla har en ökad självinsikt och medvetenhet om den egna kulturen. Man kanske inte är så vanlig som man tror? Colin talar med stor entusiasm, mycket humor och stor träffsäkerhet. Han angriper ett stort och invecklat ämne i termer som de flesta känner igen från sin vardag.

Colin Moon är brittisk men har bott utomlands i över 30 år och är nu bosatt i Sverige. Colin är författare till boken ”Sweden–the Secret Files” som har sålts i över 200.000 exemplar över hela världen. Han är även en flitigt anlitad skribent i internationella affärstidningar. Colin röstades fram som Årets talare i Sverige 2012 och har enligt Dagens Industri varit en av de mest bokade talarna i svenskt näringsliv under 2012.

Föreläsningsområden:

  • Interkulturell och global affärskommunikation
  • kulturkrockar
  • kulturskillnader
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår