Daniel Donlind

Daniel Donlind är boxaren som lagt handskarna på hyllan och idag inspirerar och motiverar andra till att våga utmana sig själv, hitta rätt attityd till förändring och ta personligt ansvar.

Daniel bjuder på sig själv och sin gripande livshistoria, och är ett levande exempel på hur bra det kan bli trots att det ser mörkt ut. Han har bott runt om i världen och har förutom att boxas, jobbat som bland annat spansklärare, coach, säljare och reseledare där han blev utnämnd till "Årets reseledare för bäst service”. Med en intressant och charmig berättelse fängslar Daniel sin publik.

Daniel som föreläsare

Daniels resa berör och visar på de motgångar han har kämpat sig igenom, tack vare hans envishet att aldrig ge upp. Han lägger fokus på det viktiga i livet och synliggör ämnen som inte alltid syns. Daniels föreläsningar är intressanta, tankeväckande och inspirerande och han ger verktyg och nycklar till hur man inte bara sätter utan även uppnår sina uppsatta personliga mål. Daniel är en inspirerande talare, lagom kaxig och lagom ödmjuk. Daniel berör på många sätt och han tar även upp viktiga ämnen såsom utanförskap, fördomar och identitet.

Daniels erfarenheter

Daniel är en fighter som har gått från en vilsen kille till flerfaldig mästare inom svensk boxning. Han föddes och växte upp i en miljö där chanserna aldrig erbjöds. Vändpunkten kom när han fick chans att boxas för instruktören och Malmölegenden, Dialy Mory Diabaté även kallad "Dallas", på Malmö boxningsklubb i Rosengård. Daniel tillämpade samma framgångsfaktorer i arbetslivet och blev toppsäljare på samtliga säljbolag som fältsäljare, telefonförsäljning, account manager och gick från två-språkig till fyra-språkig. Idag är Daniel egen företagare och en förebild som inspirerar andra runt om i Europa. Daniel föreläser på Svenska, Engelska och Spanska.

Föreläsningsområden:

  • Inspiration
  • motivation
  • attityder
  • förändring
  • utmaningar
  • mål
  • självkänsla
Referens

"Daniel Donlind gav oss en fantastisk inblick i hans resa vilket inspirerade oss alla väldigt mycket. Han har en förmåga att fånga publiken med sin berättelse och lyckas hitta en naturlig koppling till lärande, personlig utveckling och att bestämma sig för att lyckas med sina mål"

IKEA

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår