Daniel Donlind

Daniel Donlind är boxaren som lagt handskarna på hyllan och idag inspirerar och motiverar andra till att våga utmana sig själv, hitta rätt attityd till förändring och ta personligt ansvar.

Med blod, svett och en massa motivation har Daniel lärt sig hur man skapar sina egna förutsättningar för att lyckas, även om omgivningen inte verkar erbjuda några möjligheter. Daniel har lärt sig vad viljan kan åstadkomma. Genom att använda sig av samma viljestyrka i arbetslivet som i sin idrottskarriär lyckades Daniel bland annat bli toppsäljare på flera säljbolag och lära sig ett nytt språk på tre månader. I dag föreläser och inspirerar han andra runt om i Europa.

Daniel som föreläsare

Daniel är en energisk och skicklig föreläsare som lockar till både skratt och eftertanke. Med en intressant och charmig berättelse med mycket humor och allvar fängslar han sin publik. Han brinner för att förmedla motivation och hopp till dem som har tappat gnistan eller riktningen i livet – kanske även med hjälp av lite salsadans! Daniels två populära föreläsningar är:

  • WILLPOWER - Bygg upp din viljestyrka! I denna föreläsning visar Daniel att problemet inte är brist på mål, utan brist på viljestyrka. Daniel hjälper oss att ta oss igenom motgångarna och träna upp vår viljestyrka så att vi verkligen når våra mål.
  • Från gatan till rampljuset. I denna spännande föreläsning delar Daniel med sig av sin inspirerande resa från slagkämpe på gatan till flerfaldig mästare inom svensk boxning. Daniels resa berör och visar vad som faktiskt är möjligt att åstadkomma.

Daniels erfarenheter

Daniel är en fighter som har gått från en vilsen kille till flerfaldig mästare inom svensk boxning. Han föddes och växte upp i en miljö där chanserna aldrig erbjöds. Vändpunkten kom när han fick chans att boxas för instruktören och Malmölegenden, Dialy Mory Diabaté även kallad "Dallas", på Malmö boxningsklubb i Rosengård. Daniel har bott runt om i världen och jobbat som bland annat spansklärare, coach, säljare och reseledare.  Daniel föreläser på Svenska, Engelska och Spanska.

Föreläsningsområden:

  • Inspiration
  • motivation
  • attityder
  • förändring
  • utmaningar
  • mål
  • självkänsla
Referens

"Daniel Donlind gav oss en fantastisk inblick i hans resa vilket inspirerade oss alla väldigt mycket. Han har en förmåga att fånga publiken med sin berättelse och lyckas hitta en naturlig koppling till lärande, personlig utveckling och att bestämma sig för att lyckas med sina mål"

IKEA

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår