Doreen Månsson

Doreen Månsson har i många år föreläst om normkritiskt tänkande och människors lika värde på ett väldigt personligt och underhållande sätt. Hennes breda bakgrund som samhällsreporter, programledare och debattör ger henne en enorm bukett erfarenhet att plocka från.

När Doreen Månsson började i första klass i Nigeria fick hon uppleva hur det var att vara minoritet som enda europé i klassen. Hon möttes med värme och nyfikenhet vilket har präglat resten av hennes liv. Idag föreläser hon bland annat om frågor som berör mångfald, rasism, fördomar, diskriminering och jämställdhet.

Doreen som föreläsare

Doreen har lång erfarenhet av att arbeta med mångfaldsfrågor. Ur sin rika repertoar kan hon kombinera och anpassa sina föreläsningar så att det passar för varje uppdrag. Hon hjälper er gärna med såväl innehåll som upplägg då hon i många år arbetat som tv-producent och har lång erfarenhet med att bygga innehåll i temadagar och events.

Doreens erfarenheter

Doreen Månsson är prisbelönad tv-programskapare, hon har skrivit den grammisnominerade skivan "Dilemman med Doreen" och haft en egen talkshow på SVT. Hon har gjort dokumentärserien "Välkomna nästan allihopa" vilken blev kristallennominerad som bästa samhällsprogram. Samma år blev hon även nominerad som årets bästa kvinnliga programledare. Hon har även jobbat på Barnkanalen både som programledare och som programskapare och alltid producent med inriktningen på människors lika värde. Utöver detta har hon bland annat tävlat i ”På spåret” med Hans Rosling och cyklat med Lasse Kronér från Sorsele till Stockholm på 5 dagar för Världens barn.

Föreläsningsområden:

  • Mångfald
  • diskriminering
  • nykterhet
  • etnicitet
  • rasism
  • fördomar
  • utanförskap
  • jämställdhet
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår