Elaine Eksvärd

Elaine Eksvärd är en av Sveriges mest anlitade retorikkonsulter och föreläsare. Hon ger dig verktygen som gör att folk lyssnar, kommer ihåg det du har sagt och dessutom kommer tillbaka för att höra mer.

Skickliga kommunikatörer har förmågan att inspirera och entusiasmera andra människor. Du har säkert lyssnat till någon person som du verkligen blivit peppad av och som du kan lyssna till hur länge som helst. Många beskriver detta som karisma och som något man har eller inte har – när sanningen är att du kan ta den. Elaine visar hur du med rätt verktyg kan bli en skicklig kommunikatör.

Kroppsspråk, röstläge, mimik, minnesteknik och ordets makt är några av de ingredienser som Elaine pekar på för att baka ihop en snygg kommunikation som varar. Med humor och värme delar Elaine med sig av verktygen för att snacka snyggt, hantera besvärliga personer, sätta fingret på subtila härskartekniker och hantera generationskrockar. Elaine föreläser under rubrikerna:

Snacka Snyggt - Konsten att få folk att lyssna
Härskarteknik - Konsten att hantera besvärliga typer snyggt
Knäck generationskoderna - Så formade din tid din karaktär
Inspirerande Ledarskap - Gör ditt budskap attraktivt för andra
Vi måste prata - Dina största kommunikationsutmaningar (och lösningarna).

Elaine anlitas ofta som retorikexpert i tv, radio och tidningar. Hon talar om alltifrån vardagsretorik till politisk retorik. Elaine har även publicerat böckerna ”Härskarteknik – den fula vägen till makt”, ”Du är din generation”, ”Snacka Snyggt – modern retorik” och "Vardagsmakt - tio strategier som ger och genomskådar makt". Elaine föreläser både på svenska och engelska. Hennes breda erfarenhet gör att hon lätt kan anpassa och mixa sina föreläsningar efter kundernas önskemål.

Föreläsningsområden:

  • Retorik
  • presentationsteknik
  • kommunikation
  • ledarskap
  • härskarteknik
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår