Elisabeth Wahlin

Elisabeth Wahlin är en mycket uppskattad föreläsare, konferencier och möteskoordinator. Med glimten i ögat, sprudlande entusiasm och positiv energi smittar hon av sig på sin publik, utan att tappa fotfästet med verkligheten.

Elisabeth brinner för att inspirera andra och delar frikostigt med sig av sin energi till sin publik. Hennes föreläsningar genomsyras av både allvar och humor, samtidigt som hennes enorma kunskap och erfarenhet berör ända in i själen. Som en erfaren konferencier och mötessamordnare är struktur, tillsammans med humor och karisma, hennes varumärke. 

Elisabeths föreläsningar

Under mer än 10 år har Elisabeth föreläst om drivkraft, motivation och personlig utveckling. Hennes föreläsningar inspirerar till att finna nya möjligheter och att lita på sina drömmar och visioner. Elisabeth är känd för sin medryckande entusiasm och genuina egenskap att se möjligheter oavsett utmaning. Hon menar att vi alla bär med oss förutsättningar att lyckas med det vi verkligen vill.

Exempel på föreläsningsrubriker:

  • 100 % inspiration! En feelgood-föreläsning om motivation och förmågan att hitta energin och glädjen i vardagen.
  • Det är aldrig för sent! Hur hopplöst det än kan kännas så finns det alltid en annan väg. En föreläsning om mod, hopp och att hitta sina drivkrafter.
  • ADHD – hinder eller möjlighet? En föreläsning om ADHD till vardags, ur ett föräldraperspektiv.

Elisabeths erfarenheter

Elisabeth brinner för att inspirera andra och delar frikostigt med sig av sin energi till sin publik. Och som erfaren konferencier och mötessamordnare är struktur, tillsammans med humor och karisma, hennes varumärke. Elisabeth har som entreprenör och egen företagare sedan mer än 20 år tillbaka skaffat sig bred erfarenhet av att arbeta med olika människotyper och personligheter. Hon har samordnat event och producerat konferenser med flera tusen deltagare.

Föreläsningsområden:

  • Motivation
  • drivkrafter
  • inspiration
  • personlig utveckling
  • ADHD till vardags
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår