Fredrik Löfgren

Fredrik Löfgren berättar hur långt människan redan har kommit med robotiken och målar upp en bild av hur framtidens stora robotisering kommer att te sig. Följ med på en spännande resa in i framtidens arbetsmarknad tillsammans med Fredrik Löfgren!

Fredrik Löfgren föreläsning

Vid en Fredrik Löfgren föreläsning ska du vara beredd på att få ett helt annat perspektiv på artificiell intelligens och dess möjligheter. Fredrik Löfgren tar dig med på ett äventyr in i framtiden, fylld med robotar som kan måla, rädda folk ur brinnande byggnader och kanske till och med bli kära?

Om Fredrik Löfgren

Fredrik Löfgren är robotutvecklare som haft ett brinnande intresse för robotar sedan barnsben. En av hans första kreationer hade det viktiga uppdraget att hämta kakor till lilla Fredrik, komplett med ett flak och beordran “lasta på kakor” när den stötte på mamma i köket. Sedan dess har det hänt mycket och Fredrik Löfgren har hunnit vinna flera stipendier och tagit medalj vid tävlingar som VM och OS inom robotik. I dag är han en populär föreläsare, som bokats av stora namn som Göran Persson och Kronprinsessan Victoria, och han och hans robot Elsa har dessutom gästat både Nyhetsmorgon och Malou efter tio.

Föreläsningsområden:

  • Robotar
  • digitalisering
  • AI
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår