Fredrik Paulún

Fredrik Paulún är en av landets mest kända hälsoprofiler. Med brinnande intresse för hälsa, kost och näringslära genomför han motiverande föreläsningar i ett intressant och aktuellt ämne.

Fredrik är känd som entreprenör med bland annat varumärket ”Paulúns livsmedel”. Han är även en mycket uppskattad föreläsare som reser landet runt för att sprida budskapet om näringslära och hälsa. För Fredrik Paulún är balansen viktig. Han menar att man kan äta som man vill så länge man baserar sin kost på nyttig mat och äter lagom mycket. Han är emot extrema dieter och tycker att man ska äta av alla näringsämnen. Hans mat- och träningsfilosofi är lätt att ta till sig och har gått hem hos många människor.

Fredrik som föreläsare

Fredriks föreläsningar beskrivs som underhållande, tänkvärda, lärorika, inspirerande och spännande. Fredrik har gedigen kunskap och djup erfarenhet av det han talar om. Med inspiration för sitt ämne delar han med sig av sin kunskap till alla som vill lyssna. Exempel på föreläsningar som anpassas för varje tillfälle:

  • Mat för prestation – en föreläsning om hur man ska äta för att orka med.
  • Isodieten – den nya viktminskningsmetoden utifrån balans mellan näringsämnen.
  • Fett på gott och ont – en föreläsning om ett av de mest missförstådda ämnena.
  • Paulúns stenålderskost – framtid eller fluga?
  • Sanningen om GI – en föreläsning om glykemiskt index.

Fredriks erfarenheter

Fredrik är utbildad näringsfysiolog vid Stockholms Universitet. Han är en flitig debattör, han skriver artiklar och medverkar regelbundet i TV och radio och var exempelvis med i SVT:s Toppform som hade över en miljon tittare. Fredrik har skrivit ett stort antal böcker som har översatts till flera språk och sålts i miljoner exemplar. 2005 startade han Paulúns näringscenter tillsammans med näringsfysiologen Martin Brunnberg. Paulún har även startat sitt eget varumärke ”Paulúns livsmedel”, som hör till de absolut mest framgångsrika hälsovarumärkena i Norden med en årlig omsättning på över 100 miljoner kronor.

Föreläsningsområden:

  • Hälsa
  • kost
  • näring
  • träning
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår