Göran Adlén

Göran Adlén är trendanalytiker, författare och en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare. Med stor nyfikenhet och okuvlig optimism delar Göran med sig av sina spaningar in i framtiden.

Idag gäller inte de gamla sanningarna längre. Glöm bort att du måste vara en stor aktör för att lyckas. Idag är det de små snabba och kreativa som är vinnarna. Göran föreläser om trender, kommunikation, arbetsglädje, marknadsföring och ledarskap. Görans styrka ligger i att förändra sig efter vad som händer i omvärlden och anpassa sina föreläsningar till varje situation. Han är en sann inspiratör som är känd för sina årliga trendrapporter.

Görans föreläsningar

Göran har flera olika teman på sina föreläsningar. Hans mål är att föreläsningarna ska kännas inspirerande, underhållande och tankeväckande. Han är en mästare på att fånga deltagarnas uppmärksamhet genom att nå dem via så många sinnen som möjligt med hjälp av musik, film och bild. Han skräddarsyr sina uppdrag efter kundens verksamhet och önskemål. Exempel på föreläsningar:

  • Trendspaning – om att må bättre och lyckas i framtiden
  • Är det analoga det nya digitala?
  • En himla massa arbetsglädje
  • Ordlös kommunikation – framtidens marknadsföring

Görans erfarenheter

Göran är civilekonom och började direkt efter studierna på Sveriges Industriförbund. Efter några år blev han VD för ett mindre innovationsföretag. Därefter kom han in i reklambranschen där han under tio års tid hade olika roller som projektledare, VD, creative director och copy på flera namnkunniga byråer. Han har även undervisat på IHM i marknadsföring och marknadsanalys. Sedan 1999 arbetat med förändringsprocesser när det gäller kommunikation och varumärken och han har också drivit ett antal affärsutvecklingsprojekt för såväl mindre och medelstora företag som för internationella koncerner. Idag är han en känd föreläsare och han har dessutom hunnit skriva åtta böcker, startat webTV-formatet ”Trend-TV” 2009 och under femton år skrivit trendrapporter.

 

Föreläsningsområden:

  • Trender
  • kommunikation
  • arbetsglädje
  • varumärken
  • ledarskap
  • kreativitet
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår