Gurra Krantz

Gurra Krantz vet vad som krävs för att skapa framgång. Han är en av de största profilerna inom segling, med många års erfarenhet som teamledare. Följ med Gurra i en spännande föreläsning, där han delar med sig av både sina äventyrliga upplevelser och sina kunskaper inom ledarskap.

Efter mer än 20 år som seglare, i tuffa väderförhållanden och med internationella och mångkulturella besättningar, har Gunnar ”Gurra” Krantz lärt sig vad som behövs för att vinna. Och där är framgångsfaktorerna lika för både segling och företagande. Nyckelorden enligt Gurra är motivation, kamratskap, målbilder och noggrannhet.

Gurra som föreläsare

Gurra har en fantastisk berättarförmåga som gör att han fångar även de åhörare som inte har en stark relation till havet. Han talar på ett lättsamt och underhållande sätt och hans föreläsningar bygger på många års erfarenhet av ledarskap.

Gurra skräddarsyr gärna sina föreläsningar utifrån era önskemål. Han föreläser bland annat om ledarskap, kris- och konflikthantering, kulturella skillnader, hur man bygger en kompetent arbetsgrupp och hur man tänker för att vinna.

Gurras erfarenheter

Idag är Gurra Krantz en av Sveriges mest meriterade seglare. Han har mer än 20 års erfarenhet från kappseglingar, bland annat Volvo Ocean Race och Witbread Round the World Race, som det tidigare hette. Han bygger även båtar och är segelmakare. Som skeppare med erfarenhet från ett stort antal internationella besättningar har Gurra både rutin på och kunskap om rekrytering, gruppdynamik och teambuilding.

Föreläsningsområden:

  • Motivation
  • ledarskap
  • medarbetarskap
  • gruppdynamik
  • konflikthantering
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår