Hans Fahlén

Hans Fahlén är en folkkär programledare, äventyrare, föreläsare och inspiratör. Bakom sig har han flera stora programsuccéer, såsom När och Fjärran, Spårlöst, Farmen, Camp Molloy och Fångarna på fortet.

Hans är lite som en kameleont och känner sig hemma i många olika sammanhang. Han iakttar, registrerar och bearbetar inför sin uppgift. Med en stor portion humor och glimten i ögat genomför han såväl föreläsningar som moderatorsuppdrag med glans och finess.

Hans som föreläsare

Bland Hans föreläsningar hittar man träning, resor, utbrändhet och inspiration. Under sina föreläsningar bjuder han på en härlig mix av anekdoter och personliga reflektioner. Han illustrerar gärna sitt budskap med bilder.I sin föreläsning ”En resa i karriären” tar Hans oss med på en geografisk resa kantad av igenkänning, kulturkrockar och upplevelser. Från bakom kulisserna under TV-inspelningar runt om i världen bjuder han på anekdoter, illustrerade med bild och film. Men Hans beskriver också en resa i karriären, från ”När och Fjärran” till ”Spårlöst”, och hur han tacklat hinder på vägen.

Hans erfarenheter

Han har hållit i bl.a. Humorgalan och varit programledare i studioprogrammet TV4 Förkväll. Hans har en gedigen historia inom skidsport, med meriter inom både världscupen och landslaget, och sina erfarenheter har han använt i såväl reseprogram som i uppskattade inspirationsföreläsningar.

Föreläsningsområden:

  • Motivation
  • träning
  • resor
  • kulturkrockar
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår