Henrik Mattsson

Henrik är trendanalytikern som har full koll på marknaden! Han har dessutom förmågan att koka ner sina analyser till praktiska och konkreta handlingsplaner.

Henrik Mattsson är en av de mest anlitade trendanalytikerna inom svenskt affärsliv. Henriks föreläsningar är uppskattade i både stora och små sammanhang. Föredragen är baserade på de trendmaterial som han producerar och presentationerna är pedagogiska, vackra, tänkvärda och relevanta. Humor är en viktig ingrediens i föreläsningarna, liksom att ha en ödmjuk distanserad attityd och att respektera åhörarnas kunskap och integritet. Hans styrka ligger i att kunna vara praktisk även när han förklarar teoretiska resonemang. Henrik skräddarsyr gärna sina föreläsningar utifrån era önskemål.

Henriks erfarenheter

Henrik Mattsson har under mer än 30 år arbetat som omvärldsanalytiker, framtidsforskare och trendinformatör, där han har levererat prognoser utifrån egna marknadsundersökningar och egen kunskap. Hans styrka ligger i att kunna vara praktisk även när han förklarar teoretiska resonemang. Henrik anlitas även flitigt som talare i både stora och små sammanhang. Han har haft uppdrag bland annat för bolag som HM, Ikea, Volvo, SEB och NCC.

Föreläsningsområden:

  • Trender
  • omvärldsanalyser
  • attitydförändringar och organisationsmönster.
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår