Ida Hult

Ida Hult är futuristen och beteendeproffset som bejublade inspirations-föreläsningar om samhällstrender, livsstilsförändringar och beteendemönster. Hon är etnografen som skippat frågeformulären och gått ut i verkligheten.

Behöver du stärka ditt konsumentfokus? Få koll på vad människor egentligen behöver, vill ha och känner? Inspireras för framtiden? Eller måla om den stora bilden av vart din organisation är på väg? Då vill du ha Ida Hult som föreläsare. Du kan känna dig trygg i att både få inspiration och något konkret att agera på.

Idas föreläsningar

Ida Hult brinner för förändringen vi står inför idag; det digiloga livet där nytt och gammalt möts. Hennes studiefokus är våra nya sätt att leva, vara, arbeta, prestera, äta och köpa. Hur man skapar affärer på det är hennes expertis. Svaren vi inte kan googla oss till är skälet hon anlitas för. När Ida Hult föreläser haglar skratten. Hon har ett unikt och tight innehåll hämtat från människors vardag och liv. Som etnograf söker hon inte ett enkelt svar utan Svaren med stora S. Hon gräver i din själ, din hjärna och ditt hjärta tills hon finner logiken i din världsbild. Boka Ida Hult och lär dig vad du ska sluta göra i framtiden. Idas föreläsningsrubriker som kan anpassas är:

  • Framtiden – en allmän inspirationsföreläsning med skräddarsydda inslag
  • Morgondagens konsument – hur lever de, vad förväntar de sig, hur köper de?
  • Ledaren och omvärlden – hur påverkar omvärldsförändringarna oss?
  • Innovation och digitalisering – hur utvecklar vi där digitalt möter analogt?

Idas erfarenheter

Ida är specialiserad på konsumentinsikt och organisationsutveckling. Idag arbetar idag med omvärldsanalyser och att översätta livsstil till affärsnytta. Hon har föreläst sedan 2006 och har arbetat 10 år i eget bolag. Hon har drivit etnografisk konsultbyrå, strategirådgivning mot stor internationella bolag, varit med i infotainment på TV, skrivit antologier, gjort två museiutställningar och deltagit i konstprojekt. Hon rör sig hemtamt emellan intima styrelserum och Europas största scener.

Föreläsningsområden:

  • Trender
  • livsstilsförändringar
  • beteendemönster
  • omvärldsanalys
  • innovation
Referens

”Du är den bästa föreläsare jag har hört. Du sätter allt, innehåll, konstpauser, perspektiv och allt utan att låta tråkig. Det var precis vad vi behövde höra. Jag blev helt slut i huvudet på ett bra sätt av din dragning. Succé. Både för vad du berättade och hur”.

ICA Maxi

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår