Johnny Sundin

Johnny Sundin är en av våra mest energifulla och underhållande föreläsare. Han är känd för sina trendspaningar och föreläsningar om möjligheter, förändringslust och kreativt tänkande.

Med en fast övertygelse om att alla människor bär på en unik kreativ förmåga ger Johnny sina åhörare tillfälle att smörja tankemaskineriet med nya insikter om vår explosiva innovationskraft. Kreativitet är raketbränslet för nya idéer, lönsammare företag och ett mer tillfredsställande tankeliv. Med en gedigen bakgrund som föreläsare har Johnny en oslagbar förmåga att vrida och vända på perspektiven när det gäller att skapa ett bra tänk.

Johnnys föreläsningar

”Älska det du inte vet – ännu” är en framåtdrivande föreläsning - fylld av scenisk kreativitet, interaktiva övningar och träffsäker humor. Inspireras och få kunskaper om hjärnan, moderna tankestrategier och reflektioner kring våra mänskliga beteenden och vikten av att hålla sig öppen och nyfiken i sitt tänkande.
Framtidsplaneten – är en inspirerande föreläsning där Johnny tar oss med på en tankeväckande resa in i våra framtida liv. Mönsterjakt, spaningar och innovationer från det spännande gränslandet mellan framtid och nutid. Mellan analogt och virtuellt. Mellan nanoteknik och astronomiska perspektiv. Johnny är känd för sina underhållande och interaktiva föreläsningar där han bjuder på mentala upptäcktsfärder i ett unikt presentationsformat. Riktigt inspirerande edutainment i en skön mix av visuell retorik, kunskap, analys och smart humor.

Johnnys erfarenheter

Johnny Sundin är en av de mest energifulla och underhållande föreläsarna idag - med en unik, humoristisk och tydligt visualiserande berättarstil. Med en bakgrund inom event, media, möten, projektledning och kommunikation delar han med sig av erfarenheter och kunskaper kring framgångsattityder och positiv förändringsvilja. Johnny jobbar alltid nära sina uppdragsgivare i planeringsfasen för att skapa maximal effekt, rätt anslag och bästa upplevelse av föreläsningen.

Föreläsningsområden:

  • Kreativitet
  • förändring
  • trender
  • kommunikation
  • presentationsteknik
Referens

"Johnny gave us valuable insights and a lot of energy that we could use even in the following sessions at the conference. Everybody really appreciated your top performance! Thank you so much!"

Senior Consultant, EY

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår