Kaj Mickos

Kaj Mickos är uppfinnare, mentor, professor och innovationsrådgivare. Under sin livsgärning i uppfinnar-Sverige har Kaj blivit en legend som hjälpt tusentals uppfinnare från idé till färdig produkt.

Kaj är en stor inspiratör. Han menar att det inte är tekniska lösningar som förnyar Sverige, utan att det är människor som förnyar, och det är genom förnyelse som vi till exempel skapar jobb. Kaj Mickos är visserligen professor i innovationsteknik, men han har inte stannat vid sina teoretiska kunskaper. Med stark verklighetsanknytning talar Kaj Mickos om förändring och nyskapande och om hela den process som leder till förnyelse.

I sina föreläsningar delar Kaj med sig av sin syn på förändring och nyskapande och hjälper åhörarna att få ut så mycket som möjligt av deras befintliga kunskapskapital. Kaj har genom praktiska projekt visat att man med ett fungerande team på endast 72 timmar kan förädla idéer till marknadsfärdiga produkter.

Kaj Mickos har tidigare arbetat som vice ordförande för Företagarna och även vid Mälardalens Högskola. Han är professor i innovationsteknik vid Mälardalens Högskola, och har under åren givit råd till och lotsat fram runt 25 000 idérika människor. Men han är definitivt inte bara en akademiker som betraktar innovationer ur teoretiska aspekter. Kaj innehar över 30 egna patent och har startat över 10 företag genom åren.

Föreläsningsområden:

  • Innovation
  • kreativitet
  • nyskapande
  • entreprenörskap
  • förändring
  • inspiration
  • motivation
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår