Kajsa Bergqvist

Kajsa Bergqvist håller inspirerande föreläsningar med utgångspunkt från sin fantastiska friidrottskarriär. Hon är en mycket uppskattad föreläsare som ger åhörarna en inblick i hur man presterar på topp.

Kajsa Bergqvist är en av Sveriges främsta idrottare genom tiderna. Hon har levt med utmaningen att om och om igen prestera på topp och var under många år en av världens bästa höjdhoppare. Men 2004 förändrades allt då hon slet av sin hälsena och de flesta trodde att karriären var över. Men den vilja och envishet som en gång tagit Kajsa till toppskiktet, gjorde att hon nu istället samlade kraft att ta sig allra högst upp, och bli bäst i världen - mot alla odds och läkarrekommendationer.

Kajsa delar under sina föreläsningar med sig av sina tankar och funderingar kring vad som krävs för att prestera på topp och maximalt utnyttja sin kapacitet.  Det som fört Kajsa framåt har varit hennes beslutsamhet, hennes starka tro på sig själv och ett fantastiskt stöd från teamet runt omkring henne. Under sin föreläsning berättar hon om hur hon under 20 år med friidrotten arbetat för att uppnå sina mål och att prestera på topp.

Kajsa Bergqvist är en av Sveriges främsta idrottare genom tiderna. Hon slog världsrekord inomhus 2006 med höjden 208 cm, ett rekord som står sig än idag.  Som föreläsare har Kajsa hittat ett nytt sätt att fortsätta inspirera människor på olika sätt.

Föreläsningsområden:

  • Målfokusering
  • drivkraft
  • prestation
  • mental träning
  • motivation
  • självförtroende
  • träning & hälsa
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår