Katarina Gospic

Katarina Gospic är en spännande föreläsare med hjärnan som specialitet! Katarina är entreprenör och driver två företag, hon är en efterfrågad föreläsare, författare till fyra böcker och en återkommande gäst i mediesammanhang.

Katarina hävdar att sättet vi arbetar på idag är katastrof. Vi är ständigt uppkopplade, de flesta av oss multitaskar och tror att det är en bra idé och få människor tycks kunna koncentrera sig i mer än någon minut. Från ett hjärnperspektiv är ovanstående arbetssätt och arbetsmiljöer förödande. Med fördjupad kunskap om hur hjärnan fungerar kan vi bättre förstå varför vi reagerar som vi gör, vad hjärnan behöver för att prestera på topp och hur vi fattar våra beslut i det dagliga livet.

Katarina som föreläsare

Katarina Gospic har flera års erfarenhet av att föreläsa, både inom och utanför den akademiska världen. Hon har en förmåga att göra svåra saker lätta att förstå och omvandla abstrakt forskning till konkreta tips som kan användas i vardagen. Katarinas föreläsningar är lätta att ta till sig oavsett kunskapsnivå. Hon anpassar innehållet i sina föreläsningar efter era förutsättningar och behov. Katarina Gospic avslöjar den beslutsfattande hjärnans hemligheter och ger tips om hur du kan fatta beslut som leder dig mot dina mål! Vidare pratar hon om hur vi borde utforma vår arbetsdag och hur vi bör anpassa vår arbetsmiljö för att främja hälsa, prestation och välmående.

Katarinas erfarenheter

Katarina Gospic är föreläsare, forskare (Ph.D.) och fysiolog (M.Sc.) från Karolinska Institutet. Katarina har mer än tio års erfarenhet av hjärnforskning. Hennes doktorsavhandling handlade om neuroekonomi, beslutsfattande och känsloreglering. Hon driver företaget Grey Matters som är specialiserat på att kombinera den senaste hjärnforskningen med inredning och design i syfte att skapa optimerade miljöer. Verksamheterna syftar till att tillhandahålla tjänster som främjar hälsa, välmående och prestation. År 2013 sommarpratade hon i P1, år 2015 var hon ett av de nya ansiktena i Stockholm Hall of Fame och 2016 utsågs hon till ”Supertalang” av Veckans Affärer.

Föreläsningsområden:

  • Hjärnan
  • beslutsfattande
  • prestation
  • arbetsmiljö
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår