Kjell-Åke Fyrgård

Kjell-Åke Fyrgård är en inspiratör som med hög energi, mycket aktivitet och kraftfulla verktyg får människor att gå från ord till handling. Han vet vilka framgångsfaktorerna är för ett lyckosamt utvecklings- och förändringsarbete.

Utveckling kräver förändring. Forskning visar dock att många medarbetare tycker att det är jobbigt med omorganisationer och förändringar. Det hotar ens yrkesidentitet och kan sätta hela företaget i gungning. Förändringar kan få konsekvenser när vi ändrar bemanningen i en arbetsgrupp, ändrar rutiner, byter chefer eller ägare i företaget. Utifrån detta är det lätt att förstå att osäkerheten i en förändringsprocess kan göra att medarbetare omedvetet eller medvetet påverkar arbetet negativt. Frånvaron kan öka och många blir oroliga över att bli arbetslösa.

Kan vi lära oss att hantera förändringar på ett bra sätt? Kan vi kanske till och med lära oss att gilla förändringar? Samtidigt som förändringar kan vara jobbiga så ger de oss chansen att hitta nya styrkor och nya möjligheter. Kjell-Åke motiverar oss och visar hur vi kan hantera förändringar på bästa sätt. 

Kjell-Åke som föreläsare

Kjell-Åke är starkt engagerad i sitt budskap och genomför sina föreläsningar med hög energi och glimten i ögat. Kjell-Åke blandar sitt budskap med konkreta metoder och effektiva verktyg. Kjell-Åke driver förändring och visar hur du med rätt metoder och rätt attityd når framgång även i mycket pressade situationer. Under föreläsningen talar Kjell-Åke bland annat om effektiv kommunikation, mental coachning och tankens kraft för att påverka samarbete och trivsel.

Kjell-Åkes erfarenheter

Kjell-Åkes kompetens bygger på 20 års erfarenhet från arbete i säljande, säljledande och VD befattningar samt 10 år som konsult. Sin samlade kunskap använder Kjell-Åke när han föreläser, utvecklar, utbildar och coachar individer och organisationer. Han arbetar även på strategisk nivå och har olika styrelseuppdrag.

Föreläsningsområden:

  • Ledarskap
  • affärsmannaskap
  • förändringsarbete
  • personlig coaching
Referens

”Genom Kjell-Åkes oerhörda positiva och engagerade sätt så har vi fått en fantastisk utveckling. Vi har alla förändrat vårt beteende och det är dessutom bestående. Genom en gemensam kommunikations-plattform och ett effektivt prestationssystem påverkar vi nu både externt och internt på effektivare sätt. Vi har fått tydliga och praktiska verktyg som vi använder i verkligheten.”

Anders Wiklander
Marknadschef
LF Hälsa

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår