Lars J O Larsson

Lars J O Larsson hjälper företag och organisationer att förbättra kommunikationen och göra sitt budskap mer begripligt och övertygande.

Lars J O Larsson är en magisk historieberättare som hjälper företag att lyfta fram sina historier, väva berättelser att svepa tjänsten i och få med kunderna på en resa de aldrig glömmer. Han är retoriker och hjälper företagsledare såväl som politiker med deras budskap.

Lars är också en skicklig kommunikatör och har många kundservice- och försäljningsutbildningar på meritlistan. Tillsammans med kursdeltagarna bygger han en helhet som blir företagets största konkurrensmedel – en personlig upplevelse att återberätta och uppleva igen.

Lars J O Larsson visar vikten av att tjäna. Om vi tjänar en annan tjänar vi båda på det. Om vi kan sluta sälja och istället börja hjälpa kunden att köpa tjänar vi båda på det.

Lars visar hur vi samspelar med varandra och vad det gör som skapar det där klicket mellan människor. Eller tvärtom. Hur konflikter föds och göds. Lars arbetar inom ett brett område kring frågor av kommunikation: imponerande kundservice och klagomålshantering, kris- och mediahantering, svåra samtal, effektiva möten, personlig effektivitet, konsultativt sälj, retorik, förhandlingsteknik.

Han har sedan början av 90-talet hjälpt framgång åt otroligt många människor, de människor som utgör företag och organisationer.

Lars är en glimrande föreläsare och en skicklig utbildare. Han har kul. Och deltagarna också. Kan man få deltagarna att le, kan man få dem att lyssna. Och det är början till förändring.

Föreläsningsområden:

  • Retorik
  • presentationsteknik
  • förhandling
  • affärsmannaskap
  • kommunikation
  • kundservice
  • försäljning
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår