Lars-Johan Jarnheimer

Styrelseproffset och företagsledaren Lars-Johan Jarnheimer vet vad som krävs för att en företagsidé ska lyckas. Med en gedigen meritlista inom några av Sveriges mest framgångsrika företag har han skapat ett unikt framgångsrecept. Ett recept som han nu delar med sig av i sina föreläsningar.

Att Lars-Johan Jarnheimer blev utnämnd till ”Årets ledare” 2003 är ett av bevisen på hur det svenska näringslivet ser på honom. Att han dessutom sitter på ordförandeposten i en styrelse för ett av de mest kända svenska varumärkena är ett annat. Lars-Johan är företagsledaren som på ett modernt sätt värnar om värderingar och ideal.

Lars-Johan som föreläsare

I Lars-Johans föreläsning ”Om man hyvlar blir det spån” berättar han om vikten av att sätta kunden i fokus. Och om värdet i att våga vara annorlunda, men ändå korrekt. Här får du en inblick i hans syn på ledarskap och han delar med sig av sina erfarenheter av föränderliga branscher och företag, i uppgångar och nedgångar. Lars-Johan bjuder också på sina bästa tips och råd för att bli en framgångsrik entreprenör.

Lars-Johans erfarenheter

Lars-Johan Jarnheimer är en av vår tids största svenska företagsledare. Sedan 2015 har han tagit över rollen som styrelseordförande för IKEAs moderbolag. Han har tidigare haft en rad olika uppdrag inom Kinneviksfären, bland annat som VD och koncernchef för Tele2. Lars-Johan har även haft höga chefspositioner inom H&M, SAAB, ZTV och Eniro. Han blev 2003 utsedd till ”Årets ledare”, som är Sveriges förnämsta utmärkelse i sitt slag.

Föreläsningsområden:

  • Beslutsfattande
  • etik och personligt ansvar
  • förändring
  • ledarskap
  • målmedvetenhet
  • utveckling
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår