Lars Peter Loeld

Lars-Peter Loeld är en av Europas främsta mentalister och tankeläsare som vet vad, hur, när och om du tänker. Loeld vet hur du väcker kreativiteten och nyfikenheten i er organisation.

Lars-Peter Loeld har i 30 års tid roat och inspirerat människor med sina Mindgames. Han har medverkat i ett 40-tal TV-program. Han föreläser sedan 1999 även om arbetsglädje under namnet ”Happiness at work”. Happiness att work kan genomföras som en föreläsning eller en workshop. Grunden är TeamPlay! Det är det snabbaste, enklaste och mest underhållande personlighetstest som har utvecklats för företag. Över 50 000 personer på Fortune 500 företag har spelat TeamPlay för att stimulera innovation, arbetsglädje och tillväxt.

Lars Peter ger även en underhållande och humoristisk föreläsare med många strängar på sin lyra. Hans mångåriga erfarenhet och breda bakgrund gör att han lätt anpassar sig till varje kunds unika behov. Lars Peter föreläser om humor, arbetsglädje, kreativitet och presentationsteknik samt ger även en rafflande föreläsningsshow med sin föreställning Mindgames. Han har en unik förmåga att knyta samman information och innovation med humor och ödmjukhet. Han inspirerar dig, får dig att tänka och känna, tappa hakan och skratta så att tårarna rinner.

Lars-Peter Loeld introducerade konceptet Mindgames/mentalism i Skandinavien 1999 och har sedan dess genomfört mer än 1500 föreställningar för svenskt och internationellt näringsliv över hela Europa. Lars-Peter Loeld har således i mer än 25 års tid roat och inspirerat människor med sina Mindgames. Han har även bl.a. medverkat i ett 40-tal TV-program och varit konsult för Galenskaparna. Lars Peter innehar en fil.kand i beteendevetenskap.

Föreläsningsområden:

  • Mindgames/mentalism
  • humor
  • arbetsglädje
  • kreativitet
  • presentationsteknik
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår