Lasse Gustavsson

Lasse Gustavson brandskadades mycket svårt i en gasexplosion. Idag är han en känd föreläsare som hjälper människor till förändring och till att se sin inneboende potential.

Lasses livsnerv är att väcka människors inneboende kraft och deras slumrande drömmar. Han har förmågan att få människor att komma till insikt och känna tilltro till den egna förmågan att skapa det liv de innerst inne längtar efter. Lasse menar att det är naturligt att utvecklas och växa, men  att det också kan vara hotfullt, inte minst för andra. 

Några av de ämnen som Lasse Gustavsson föreläser om är personlig utveckling, livsglädje, medarbetarskap och förändringar och mod. Lasse fångar sina åhörare med sin värme, kunskap och sin humor. Hans föreläsningar får dig att stanna upp, tänka efter och ta vara på livet. Ingen lämnar Lasses föreläsning oberörd. 

Lasse Gustavsson är idag utbildad hälsopedagog med inriktning på mental träning, debriefing och organisationsutveckling. Hans föreläsningar inriktar sig på person – och organisationsutveckling. Lasse blandar sina livserfarenheter med kunskap från studier kring mental träning, grupp- och ledarskapsutveckling, inre ledarskap mm.

Föreläsningsområden:

  • Kommunikation
  • bemötande
  • motivation
  • mental träning
  • förändring
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår