Lasse Karlsson

Lasse Karlsson tillhör eliten bland svenska komiker. Dessutom briljerar han som moderator och konferencier samt erbjuder en underhållande föreläsning!

I över 25 år har Lasse Karlsson roat och underhållit svenska folket. Fortfarande tillhör han eliten bland svenska stå-upp-komiker. Lasse kan konsten att vara riktigt rolig utan att behöva slå under bältet. Med sin härliga självironi och självdistans går han hem hos svensk publik. Lasse är helt enkelt en mästare på att leverera, han gör alltid ett bra jobb och lämnar ingen besviken.

Lasses uppdrag

Förutom att Lasse anlitas som komiker genomför han även en uppskattad föreläsning som kallas ”Det här är inte roligt – så vårdar du kreativiteten i en grupp”. Föreläsningen handlar bland annat om hur viktigt det är att ha ett öppet sinne i den kreativa processen för att inte döda varandras kreativitet och problemlösningsförmåga när man jobbar i grupp. Föreläsningen innehåller bland annat exempel från Lasses yrkesliv som humorförfattare, regissör och producent. Självklart kryddat med humor!

Lasse Karlsson är också flitigt anlitad som moderator. Hans koncept med ”moderator på dagen och komiker till middagen” blir alltid väldigt lyckat vid stora konferenser. Han kan på ett skickligt sätt presentera talare och leda paneldiskussioner på dagen för att sedan knyta ihop säcken på kvällen på ett humoristiskt sätt. Ofta anlitas han även som konferencier under helkvällar eller galor.

Om Lasse Karlsson

Lasse Karlsson är yrkeskomiker på heltid sedan 1992. Han har setts i TV-program som Släng dig i Brunnen, Komikerklubben, Taxi 234, Snacka om Nyheter, The Båttom is nådd, Stockholm Live, Babben & Co, Comedy Fight Club m.m. Han har även turnerat som ståuppkomiker runtom i landet i många år, bl. a. i Rhapsody in Rock, Ultimate Comedy och Big Comedy. Var ”förkomiker” till Eddie Izzard på Cirkus i Stockholm. Lasse gick till final i Comedy Fight Club på Tv3. På Malmö Comedy Festival fick han även ta emot priset som ”Komikernas egen Favorit”.

Referens

”Med sin intelligenta form av stand up comedy får han publiken att se på världen på ett garanterat nytt sätt. Med varm närvaro och fenomenal publikkontakt lämnas ingen oberörd”
Sagt om Lasse

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår