Leila Söderholm

Leila Söderholm är en flitigt anlitad föreläsare med över 20 års erfarenhet av träning, kost och hälsa. Leila är träningsexpert på Tv 4, frilansande medarbetare till flera av Sveriges största magasin och en otroligt omtyckt inspiratör. Leila lämnar ingen oberörd, hon inspirerar alla oavsett vem du är.

Det finns många enkla förändringar vi kan göra i vår egen vardag för att må så bra som möjligt både privat och på jobbet. 2010 drabbades Leila av tarmcancer med 50 procents chans att överleva. Istället för att ge upp blev hon än mer övertygad om att hälsan, kroppen och själen är något vi måste ta hand om. Hon menar att det inte alltid är lätt eller ens kul att träna och leva hälsosamt, utan att du själv aktivt måste välja hälsa och ta dig tid för det i din vardag. Leila ser humor i allt som har med hälsa att göra och du kommer att gå från föreläsningen fylld av motivation och energi!

Leila som föreläsare

Vill du veta hur du kan lura din hjärna att göra det som är bra för dig? Hur du ska ta dig ur gamla spår? Hur du ska tänka, äta och hur du ska träna? Lyssna då på Leila som ger en inspirerande föreläsning som visar hur enkelt det kan vara att hitta tid för träning och hälsa. Deltagarna får små enkla tips på hur de kan få in rörelse i livet och hjälpa kroppen att orka med vardagen. Leila älskar att entusiasmera och är en god estradör. Hon förmedlar mitt budskap genom humor och målar upp situationer som har stor igenkänningsfaktor. Eftersom hon själv har varit svårt cancersjuk och haft stomi i flera omgångar så vet hon hur man motiverar sig själv och styr sin hjärna. Med hjälp av igenkänning, humor och energi ger Leila åhörarna en nytänkande föreläsning som ger alla en stor portion motivation med sig hem.

Leilas erfarenheter

Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. I nästan 20 års tid har hon arbetat med hälsa både professionellt och ideellt. Hon har stor erfarenhet av att jobba i företagsprojekt och coacha personal till bättre hälsa. Leila är idag tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Hon är aktuell med Vardagpuls på TV, Boken ”Vardagsträna” och hon arbetar med flera av Sveriges största magasin Amelia, Må Bra, Tara m.m.

Föreläsningsområden:

  • Hälsa
  • träning
  • kost
  • stress
  • sömn
  • relationer
  • inspiration
  • motivation
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår