Leili Falsafi

Leili är en flitigt anlitad föreläsare inom ämnena mångfald, verksamhetsutveckling och organisationskultur.

Leili Falsafi har en bred erfarenhet av verksamhetsutveckling och förändring i både privat och offentlig sektor. Leili brinner för samspelet mellan organisationers kultur, struktur och samhällsutveckling. Hon är särskilt intresserad av förändringar som är relaterade till paradigmskifte och övergången från industrisamhället till informationssamhället. Vad innebär det för en verksamhets organisation? Vad innebär det för chefer och medarbetare? Vilka värderingar förändras? Vad är kompetens idag och i framtiden?

Leili är en flitigt anlitad föreläsare inom ämnet mångfald och lika behandling. Leilis föreläsningar tar upp mångfaldsfrågorna på ett lättillgängligt och systematiskt sätt. Här föreläser hon bl. a. på teman som: ”Mångfald och verksamhetskulturer” samt ”Att skapa genuint inkluderande organisationer”. Leili menar att det pratas mycket om mångfald, lika behandling, jämställdhet, tolerans och acceptans. Men varför kommer vi inte längre?

Leili är även engagerad i skolfrågor och genomför föreläsningar, seminarier och workshops kring på teman som: ”Förändring och modernisering av skolan”, ”Lärare nu och i framtiden”, ”Lärarlett lärande istället för lärarledd undervisning”, ”Organisation och ledarskap i skolan” m.m.

Föreläsningsområden:

  • Mångfald
  • organisationskulturer
  • lika behandling
  • verksamhetsutveckling
  • ledarskap
  • medarbetarskap
  • integration
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår