Linda Hammarstrand

Linda Hammarstrand målar upp organisationen som en stor stafett där vi har huvudrollen på varsin sträcka. Alla servar. Vi måsta arbeta tillsammans – inte bara samtidigt. Linda är expert på att guida företag och organisationer till en företagskultur som stimulerar, inspirerar och skapar starka varumärken.

Linda Hammarstrand föreläsning

Linda Hammarstrand är en flitigt anlitad föreläsare och konsult som hjälper er att skapa och driva en högpresterande företagskultur där människor älskar att representera och anlita ert varumärke. Linda Hammarstrand visar hur ni bygger ett starkt varumärke från grunden genom att skapa en högpresterande företagskultur. När en arbetsplats präglas av engagemang, motivation och kreativitet lyser det igenom till både samarbetspartners och kunder.

 

Om Linda Hammarstrand

Linda Hammarstrand är utbildad inom internationell marknadsföring vid IHM Business School och har 25 års erfarenhet av HR, kommunikation och utbildning hos bl.a. Stena Line.  Som Director of Passion på Clarion Hotels, var hon ansvarig för företagskulturen och för att göra Clarion Hotel till Nordens mest attraktiva arbetsgivare. Hon är även grundare av konsultföretaget Culture Academy och en mycket uppskattad föreläsare och utbildare.

Föreläsningsområden:

  • ledarskap
  • arbetskultur
  • företagskultur
  • högpresterande
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår