Lisa Ekström

Lisa är en av de mest aktuella föreläsarna inom ledarskap och medarbetarskap just nu. Om er verksamhet står inför stora förändringar och ni vill ha en föreläsare som inspirerar medarbetarna så att de följer med på tåget, då är Lisa antagligen den bästa katalysatorn på marknaden.

Lisa är en prisbelönt föreläsare och ledare som har en enastående förmåga att inspirera till utveckling och förändring. Med sina erfarenheter från framgångsrika utvecklingsprojekt, tillsammans med sin energi och målmedvetenhet är hon en inspirerande och förtroendeingivande föreläsare. Lisa har en unik förmåga att motivera en hel organisation att vilja gå mot samma mål.

Lisa som föreläsare

Lisa Ekström är en karismatisk och energirik föreläsare. Hon levererar i ett medryckande tempo med mycket aha-upplevelser, skratt och energi. Prestigelöst blandas fakta med anekdoter och egna erfarenheter. Hon bjuder på konkreta tips att använda för att skapa rätt kultur och nå hållbara resultat. Lisa kan på ett effektivt sätt få individer och organisationer att utvecklas positivt på kort tid.

Lisa skräddarsyr gärna sina föreläsningar utifrån era önskemål. Exempel på föreläsningsrubriker är:

  • Förändringsarbete - snabbt
  • Ledarskap och förändring
  • Medarbetarskap
  • Försäljning och service
  • Kommunikation
  • Resultat räknas

Lisas erfarenheter

Lisa Ekström har över 20 års erfarenhet av ledarskap inom försäljning och kundservice, framförallt under sin tid som chef på SAS. Hon har tilldelats utmärkelser som “Årets Framgångsstipendium” (2007) för sitt förändringsarbete på SAS, “Sveriges hetaste talare” (tidningen Chef 2012) och “Stora Målpriset” (2015). Lisa är idag en mycket efterfrågad föreläsare. Hon har haft talaruppdrag för större och mindre företag, för förbund och organisationer likväl som på en rad stora event.

Föreläsningsområden:

  • Ledarskap
  • service
  • förändring
  • medarbetarskap
Referens

”Lisa is one of the most enthusiastic and involving persons I have ever had the pleasure of meeting. She has the rare quality of beeing able to an instant connection with both groups and individuals and she uses this ability to spread a positive atmosphere.”

Kristian Nyblom,
VP Base flight manager,
Scandinavian Airlines

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår