Madeleine Westin

Madeleine Westin är en äventyrare med väder som specialitet. Hon är meteorolog, programledare, författare och en mycket populär föreläsare. Hennes föredrag handlar om väder och miljö i alla dess olika former.

Nu för tiden är intresset stort för det mer och mer uppenbara faktum att vi står inför en klimatförändring som nog kommer att påverka oss mer än vi nu kan ana. Fler och svårare stormar, katastrofala översvämningar och hetare somrar är bara några få av konsekvenserna av en varmare värld. Madeleine menar att en ökad miljömedvetenhet inom företaget ger en starkare ställning gentemot andra företag. Så satsa på att lära er mer om klimat och miljö för att ligga i framkant.

Madeleine som föreläsare

Madeleine är välkänd från TV4 och hon har en bred bakgrund som bland annat forskare och programledare. Hon har bland annat deltagit på en Nordpolsexpedition på isbrytaren Oden. Som första ytfartyg nådde de ända fram till Nordpolen. Med all sin samlade kunskap och erfarenhet kan hon ta sig an det mesta i sina föreläsningar och lyfta fram de frågor som lämpar sig i varje specifikt sammanhang. Madeleine är mycket lyhörd och anpassar sina föreläsningar efter varje situation. Hon varvar intressanta fakta och delar med sig av allt ifrån personliga erfarenheter kring att förutspå väder till att berätta om dråpliga berättelser där människor råkat ut för vädrets makter.

Madeleines erfarenheter

Madeleine Westin är meteorolog och kapten inom försvarsmakten. Hon har arbetat med väderförutsägelser under många år på såväl flygflottiljerna vid Karlsborg och Uppsala som på Marinens helikopterdivision vid Berga. Sedan 1993 har hon arbetat som TV-meteorolog, först på SVT och därefter på TV4. Madeleine är journalist, programledare och krönikör och dessutom författare till tre populära böcker om vädret. Hon medverkar också som vädertaktiker åt professionella kappseglare som t.ex. vid Volvo Ocean Race och med de extrema trimaranerna i Oops Cup.

Föreläsningsområden:

  • Väder
  • miljö
  • klimat
  • klimatförändringar
  • inspiration.
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår