Magnus Helgesson

Magnus Helgesson är entreprenören och företagaren som tidigt bestämde sig för att skapa sina egna framgångar. Nu delar han med sig av sina bästa tips och råd i en inspirerande föreläsning, som blottar både framgångar och motgångar.

Magnus är föreläsaren som vet vad han snackar om. Hans erfarenheter som entreprenör går så långt tillbaka som vid 12 års ålder och idag leder han företag som omsätter mångmiljonbelopp. Men framgång innebär också hårt arbete, dyrköpta misstag och prioriteringar. Det har inte bara lärt honom företagsamhet utan också hur man själv kan påverka sin situation för ett lyckligare liv.

Magnus som föreläsare

Magnus Helgesson föreläser passionerat och underhållande om entreprenörskap, ledarskap och motivation. Han delar generöst med sig av sina erfarenheter och upplevelser, både enorma framgångar och tunga motgångar. Föreläsningen bjuder på konkreta verktyg som publiken direkt kan använda för att skapa sina egna framgångar. Det märks tydligt att Magnus brinner för att inspirera andra människor till framgång och han smittar av sig av sin energi och livsglädje.

Föreläsningsområden:

  • Entreprenörskap
  • ledarskap
  • inspiration
  • motivation
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår