Magnus Johansson

Magnus är en föreläsare som har förmågan att motivera åhörarna till att göra det lilla extra på jobbet varje dag. Målet är att varje enskild deltagare skall finna det som i grunden ger driv till framgång och glädje i arbetet.

Magnus föreläsningar ger ökad motivationen och arbetsglädje hos alla anställda. Deltagarna får insikt i vilka grundläggande drivkrafter som påverkar vår motivation i arbetslivet. Målet är att varje enskild deltagare skall finna det som i grunden driver henne till framgång och välbefinnande i arbetet. Medarbetarna kommer att få insikt om hur de hittar sina egna drivkrafter och hur de kan motivera sig i sitt dagliga arbete.

Magnus föreläser med brinnande entusiasm om de grundläggande drivkrafter som påverkar vår motivation i arbetslivet. Genom humor, talande exempel och konkreta metoder motiverar Magnus sina åhörare. Att utveckla individer och organisationer så att de maximerar sina resultat är hans stora talang.

Magnus är en mycket erfaren föreläsare som årligen håller över 100 föreläsningar. 2012 debuterade han som författare till boken ”Myror kan fånga elefanter”. Magnus Johansson har även 20 års erfarenhet av personlig försäljning. Med en stor mängd nöjda kunder i bagaget tillhör Magnus idag en av de bästa föreläsarna inom områdena motivation, arbetsglädje och försäljning.

Köp Magnus bok här.

Föreläsningsområden:

  • Motivation
  • inspiration
  • drivkrafter
  • beteendestilar
  • kommunikation
  • försäljning
  • säljträning
Referens

”En bra energikick kopplat till ett bra budskap. Jag kan varmt rekommendera Magnus Johansson.”

Per Kostmann,
Företagsmarknadschef, SEB.

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår