Malou von Sivers

Malou von Sivers är en prisbelönt journalist och intervjuare och en av Sveriges mest populära programledare. Hennes enorma erfarenhet som internationell intervjuare gör att hon har en enastående känsla för att kommunicera med människor och skapa spännande möten.

Malou von Sivers är idag en av Sveriges mest folkkära programledare. Hon har jämförts med både Barbra Walters och Oprah Winfrey. Det är få journalister som har intervjuat så många av världens mest kända ledare, opinionsbildare och artister. Som föreläsare har Malou förmågan att snabbt anpassa sig till all sorts publik och hon delar frikostigt med sig av sina tankeväckande insikter.

Malou som föreläsare

Malou är oerhört skicklig när det gäller att skapa engagerande intervjuer och debatter, lika engagerande är hon i sina föreläsningar. Som föreläsare talar Malou om de viktiga mötena människor emellan och hur man skapar balans i livet. Hon bjuder på insiktsfulla betraktelser av samhället, relationer och vår hälsa.

Två av Malous mest uppskattade föreläsningar är "Sluta le och ta strid som en samuraj", som handlar om annorlunda ledarskap samt "Så genomför du förändringar och får alla med dig på vagnen", där hon lär ut hur man identifierar framgångsfaktorer och hittar nyckelpersoner.

Malous erfarenheter

Malou blev mycket omtyckt som reporter under de år hon spelade "Malou möter", där hon intervjuade världens mest kända profiler, såsom Nelson Mandela, Kofi Annan, Ingmar Bergman, burmesiska frihetskämpen och fredspristagaren Aung San Suu Kyi och många fler. Idag leder Malou uppmärksammade partiledardebatter och sedan starten 2006 är hon både producent och programledare för "Malou efter tio", en mycket uppskattad intervjuserie på TV4. Hon är även mentor för ett flertal unga kvinnliga ledare. 2014 tilldelades hon Lukas Bonniers Stora Journalistpris.

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår